Ευθανασία στα αδέσποτα Βαρνάβα προτείνει Αντιδήμαρχος Μαραθώνα

Το θέμα με τα αδέσποτα του Βαρνάβα απασχόλησε αρκετές φορές την Ιστοσελίδα μας, μετά και από καταγγελίες πολιτών που κάνουν λόγο για δυσάρεστες καταστάσεις σε γειτονιές του χωριού. Σκυλιά χωρίς φαΐ και νερό…. και καμιά μέριμνα από πλευράς δήμου, παρά τις προσπάθειες αρκετών φιλόζωων συμπολιτών μας.
Σήμερα πήγα στην Κοινότητα για δουλειά, περιμένοντας, αντιλήφθηκα συμπολίτισσα μας να καταγγέλλει και να διαμαρτύρεται έντονα στην πρόεδρο για την έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας και προστασίας των αδέσποτων ζώων. Κατάλαβα ότι η πρόεδρος μιλούσε εν τω μεταξύ στο τηλέφωνο με  τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου όταν ακούστηκε να λέει “να τα φολιάζετε τι θέλετε να κάνω;” Ήταν μια τρισάθλια απάνθρωπη απάντηση που ακούστηκε, ……που μας άφησε  σύξυλους.
Η συμπολίτισσα  άρχισε τα "Γαλλικά"της....ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε, βέρα Βαρναβιώτισα που δεν κωλώνει.

 Αφήνω σε σας τα σχόλια... αν και δεν αξίζει! Πάντως συγχαίρουμε την εν λόγω κυρία για την ευαισθησία της στα αδέσποτα ζωντανά του τόπου μας, όπως και την πρόεδρο που άκουσα να λέει, εγώ τέτοια πράγματα δεν θα επιτρέψω να γίνουν στο τόπο μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ....σχετική "δράση" του Δήμου που φαίνεται να μην εφαρμόζεται, όσο  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος εμφανίζεται να την απαξιώνει στην πράξη από μόνος του. Αδιανόητο!

 

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα - Facebook

Διαβάστε επίσης:

Περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τους Δήμους

No comments: